Homepagina > Agenda
 • 26 oktober 2017

  De onderneming: agent van gemeenschap - 7de Europese congres van de Gemeenschapeconomie - 26-29 oktober 2017 / België

  Voor studenten, start-ups, managers, ondernemers, werknemers, … iedereen die interesse heeft in de theorie en praktijk van de gemeeschapseconomie.
  Tijdens dit zevende congres wisselen workshops en sprekers elkaar af en nodigen we vooral uit tot dialoog. We verwelkomen de volgende sprekers : Luigino Bruni, Internationale coördinator van de Gemeeschapseconomie, Prof. economische wetenschappen, Universiteit LUMSA, Rome Anouk Grevin, Prof. economie en management, Universiteit Nantes, (...)

  meer lezen
 • 3 december 2017

  Adventskalender voor kinderen

  De nieuwe adventskalender voor kinderen van 3 tot 12 jaar is er. Al ruim dertig jaar wordt deze kalender verspreid door de “Nieuwe Families” van de Focolare beweging. De gelegenheid om op een originele manier de advent te beleven in de familie, in de parochie of met de klas en ons zo voor te bereiden op Kerstmis.
  Voor christenen is Kerstmis een belangrijk moment, het feest van de geboorte van Jezus. Jezus leefde ons voor hoe wij van elkaar kunnen houden zoals God houdt van elke mens. Het (...)

  meer lezen
 • 17 december 2017

  Grote "VLOOIENMARKT" PER OPBOD te Lommel

  Op zondag 17 december 2017, ten voordele van de "Stichting Mariapolis Vita". Een niet te missen event ! Oude meubelen, schilderijen, waardevolle stukken of antiek kunnen tot 1 december afgegeven worden bij Jan en May Willekens, Koloniestraat 74, 3920 Lommel.
  Contact : tel. 011/64.68.71

  meer lezen
 • 24 februari 2018

  RELATIEWEEKEND ‘omdat geluk wederkerig is’

  Een unieke kans om in alle rust tijd te nemen voor elkaar. Stilstaan bij wat jullie nodig hebben om samen gelukkig te zijn.
  Voor wie ? koppels in een duurzame relatie.
  Wanneer ? Week-end van 24-25 februari 2018.
  Waar ? Centrum Eenheid, 381 Aarschotsesteenweg, 3111 Wezemaal/Rotselaar
  Contact : relatiecursusnf@gmail.com ; www.relatiecoaching.net ; tel. 058.517421 (na 19u) bij Mark en Françoise (...)

  meer lezen

Populaire tags